Truita d'alls tendres, amb patates i baldana de ceba
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues patates mitjanes
- Un manat d'alls tendres
- Una baldana de ceba
- Oli d'oliva
- Sal
- Vuit ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una paella mitjana
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, pelem les patates i les tallem a trossos menuts, per fer una truita. Tot seguit, les fregim a la paella amb un bon raig d'oli d'oliva.
A part, en una paella mitjana, fregim els alls tendres amb un polsim de sal.
Quan ja tenim les patates i els alls tendres fregits, ho ajuntem tot, i afegim la baldana esparracada. Ho remenem tot plegat, afegim els ous batuts, i fem una truita convencional, tot girant-la amb l'ajud d'un plat pla. Quan la truita ja és cuita al nostre gust, ja la podrem servir a taula en una safata rodona de porcellana.
1h
Notes
Si no és època d'alls tendres, la podrem fer amb porros.
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3267 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.