Cigrons amb bolets i calamars
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de cigrons cuits
- 400 g de bolets variats congelats
- 300 g d'anelles de calamars
- 200 ml de vi blanc
- 1 pebrot vermell petit
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Oli i sal
6 racions
Elaboració
Poseu una mica d'oli en una cassola i a foc lent, ofegueu els calamar tallats petits amb la ceba, l'all, el pebre vermell, els tomaquets pelats i picats, els bolets trossejats i el vi.
Deixeu-ho coure a foc lent, uns 25 minuts.
Aboqueu els cigrons a la cassola, poseu-hi una mica d'aigua o caldo i deixeu-ho coure uns 5 minuts més.
Comproveu el punt de sal.
Servir-ho calent.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.