Rotllets de magre i cansalada iberica

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 16 talls de magre de porc tallats prims
  • 16 tires de cansalada iberica curada tallades fines
  • 3 cebes grans tallades a juliana fina
  • Oli d'oliva
  • 1 tomaquet madur tallat amb 4 talls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 llauna de cervesa
  • 100 grms. de pinyons

4 racions

Elaboració

Fem els rotllets de carn, posan la casalada i els tanquem amb un escuradents (una vegada cuit es treu abans de servir)
En una plata de forn i posem tots els ingredients amb fred, menys els pinyons.
Deixem coure a 200º, despres el baixem a 180º,quant estigui la carn tova i afegim la picada de pinyons.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: