Rotllets de magre i cansalada iberica
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 talls de magre de porc tallats prims
- 16 tires de cansalada iberica curada tallades fines
- 3 cebes grans tallades a juliana fina
- Oli d'oliva
- 1 tomaquet madur tallat amb 4 talls
- 1 fulla de llorer
- 1 llauna de cervesa
- 100 grms. de pinyons
4 racions
Elaboració
Fem els rotllets de carn, posan la casalada i els tanquem amb un escuradents (una vegada cuit es treu abans de servir)
En una plata de forn i posem tots els ingredients amb fred, menys els pinyons.
Deixem coure a 200º, despres el baixem a 180º,quant estigui la carn tova i afegim la picada de pinyons.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
978 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.