Arros amb fruits secs i especies
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 grms. d'arros (millor vaporitsat)
- 50 grms de pinyons
- 50 grms. de panses de corint
- 50 grms d'ametlla filetejada
- 50 grms d'avellana trencada grossa
- 50 grms de festucs trencats
- 1/2 tub de canyella
- Un polsim de nou moscada
- 1 anis estrellat
- 3 claus
- Una mica de ratlladura de pell de taronga
- 1 ceba tallada molt petita
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Bullim l'arros amb sal i el reservem
En una paella ampla i posem oli i daurem la ceba, afegim tots els fruits secs i especies, quant estigui daurat i afegim l'arros i donem unes voltes i ja es pot servir.
Es pot menjar com a primer plat, pero es ideal com acompanyament de carns o peix
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.