Puding de farnat de fruites,( macedonia)
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llauna de farnat de fruites,( macedonia), de 500 grams
- Un litre de llet sencera
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
- 200 grams de sucre
- Set ous sencers
- Sis llesques de pa de motlle, sense crosta
- Caramel líquid, Royal
- Una copa, de qualsevol liquor: Cointreau, Chartreuse, moscatell, o Aromes de Montserrat, etc...
10 racions
Utensilis
Quatre fulls, de paper de diari
una pudinera
una safata fonda; per anar al forn
Elaboració
Primer de tot, obrim el pot de les fruites, i les deixem escorrer en un colador, de un dia per altre. A part, fem bullir: la llet amb el sucre, la pell de llimona, la pell de taronja, i la branca de canyella. Quan la llet és freda, afegim els set ous sencers, retirem les pells de taronja i llimona, i la canyella, i passem la batedora, fins que tot plegat, és ben remenat. Seguidament, posem el caramel líquid en el fons de la pudinera, seguidament afegim el pa esmicolat,ho enborratxem amb un liquor, i a continuació, posem el farnat de fruites, tot ben repartit. Fet això, omplim la pudinera amb la barreja de la llet i els ous, i ho enfornem amb l'ajud de la safata fonda, amb els fulls de diari en el fons, i ple d'aigua, fins a tres quartes parts, de la pudinera. Ho posem a 180º, uns 45 minuts, i ja ho podrem deixar refredar, de un dia per altra, abans de desmotllar-lo.
En el moment de servir-ho a taula, el fem a talls regulars,( surten uns deu talls, de cada puding), i els reguem amb un mica de caramel líquid, pel damunt.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.