Salsa agredolça d'albercoc
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot de melmelada o confitura d'albercoc
- Mitja ceba picolada
- Mantega
- Un raig de vinagre blanc
- Tres cullerades de mel
- Aigua ( si cal)
- Maizena ( si cal)
- Sal
- Nou moscada
12 racions
Utensilis
Batedor de varetes
Colador fí
Batedora elèctrica
Elaboració
En un cassó amb una mica de mantega, fregim la ceba picolada. Quan la ceba és mig cuita, afegim la melmelada o confitura d'albercoc. Anem remenant amb el vatedor de varetes sense parar, i tot seguit, afegim la mel i el vinagre.
Seguidament, ho passem per la batedora elèctrica, i tot seguit, pel colador fí.
Si cal, podem afegir aigua o maizena, segons ens quedi de textura. Ho corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i ja tenim la salsa a punt per fer servir.
40min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1583 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.