Xoriç a la sidra
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → País Basc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres tires de xoriç (xistorra)
- Tres gots de sidra (si pot ser Asturiana, o del País Basc)
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa, de mida mitjana
Elaboració
Tallem el xoriç a trossos d'un dit d'ample, els posem a la cassola coberts amb la sidra, i a foc ben suau, deixem que vagi coent-se.
Quan el xoriç és cuit(peró no massa), ja el podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
Per acompanyar aquest plat, el millor és el pa de pagès de la nostre terra.
30min
Notes
Aquesta recepta, acostuma a ser típica de les sidreries.
Aquesta recepta, també la podem fer en comptes de sidra, la podem fer amb un cava senzill.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2784 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.