Cruixent de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres pastanagues pelades
- La part blanca de sis porros
- Dues branques d'àpi
- Sal
- Farina
- Oli d'oliva
10 racions
Utensilis
Una paella fonda,(sotén)
Una aranya de filferro
Paper de cuina
Un pelador de verdures
Elaboració
Primerament, tallem totes les verdures en juliana molt fina i les reservem.
Seguidament, posem la paella en el foc amb força oli d'oliva, i deixem que s'escalfi.
Agafem les verdures per l'ordre que vulguem, api, porros, pastanaga, ..., i les enfarinem amb força farina. Tot seguit, quan l'oli és ben calent, les fregim tot donant-lis voltes amb l'aranya procurant que no es cremin. Quan ja són cruixents les traiem, tot posant-les damunt un paper de cuina, i seguim fregint totes les verdures, fins que les hem fregit totes.
A continuació, les salem, les barregem totes juntes, i si les volem conservar molts dies, les podem posar dintre d'una llauna tancada hermèticament.
Aquestes verdures, van molt bé per acompanyar tant peixos com tot tipus de carns.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4567 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.