Patatas d'hivern
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. de patatas
- 2 cebes
- 1 pebrot verd
- 2 fulles de llorer
- 8 talls de xoriso vermell
- 8 tall de botifarra negra
- 150 grms de tacos de pernil serra
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 xic de farina
- 1,5 lt. d'aigua o brou
- Oli sal
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli poxem la ceba i el pebrot picats amb un xic de sal.
Afegim els tall de xoriso i el pernil, sofregim uns minuts.
Posem el llorer, el pebre vermell ofegem una mica i afegim les patatas a talls i posem el brou i deixem uns 25 minuts.
A la paella amb una mica d'oli i fregim els talls de butifarra enfarinats.
Abans de servir els posem amb les patatas.
Servir molt calent
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1274 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.