Poma farcida de bolonyesa amb salsa oporto
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre pomes tipus golden de mida mitjana
- Salsa bolonyesa,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Salsa oporto,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Formatge ratllat
- Aigua
- Maizena,( si cal)
- Mantega,( si cal)
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
4 racions
Utensilis
Buidador de fruites,( per treure el cor)
Una aranya de filferro
Una cassola fonda
Paper de cuina
Una safata metàlica per anar al forn
Elaboració
Primerament, buidem les pomes tot traient-ne el cor, peró deixant el màxim de paret posible.
Seguidament, les posem en una cassola amb l'aigua que les cobrixi amb la pell de llimona i una branca de canyella.
Quan les pomes són cuites, les traiem de la cassola, i les reservem damunt un paper de cuina perquè s'escorrin.
A continuació les farcim amb la farsa de bolonyesa, i fem la salsa d'oporto, com aconsello a la meva recepta.
Tot seguit, les espolsem amb una mica de formatge pel damunt, i les gratinem en el forn a 180º, fins que el formatge sigui ben rosset.
En el moment de servir-les com acompanyament de qualsevol rostit, les cobrim amb una mica de salsa d'oporto, i ja les podrem treure a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta va molt bé per acompanyar tot tipus de carns i aviram rostides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.