Crema de carbassa
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una carbassa mitjaneta
- Una ceba blanca o de Figueres mitjana també
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Un pot de crema de llet
- Aigua
- Uns encenalls de pernil salat
5 racions
Utensilis
Un "turmix" o batedora manual. Una sopera si s'escau.
Elaboració
Posarem l'oli al foc, i tallarem a juliana la ceba, i la sofregirem fins que quedi tova. Tallarem tot seguit la carbassa a daus i l'afegirem al sofregit. Quan estigui tot una mica ros, hi afegirem aigua -cobrint els ingredients-, i ho deixarem bullir uns deu minuts.
Seguidament, ho desfarem tot amb el turmix o similar.
Passarem per la paella lleugerament els encenalls de pernil salat, i una vegada tenim la sopa feta, els posarem per sobre.
Notes
És una sopa d'hivern, que ha de servir-se molt calenta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2936 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.