Salsa a la "bella molinera"
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams d'ametlles de granet
- Mantega
- Nata líquida per muntar (depèn de la quantitat de salsa que vulguem fer)
- Sal
- Nou moscada en pols
- Farina de blat de moro
10 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, posem les ametlles en una safata plana, i les torrem en el forn a 180º, tot remenant-les per tal que no s'ens cremin, i un cop torrades, les reservem.
A part, en un cassó gran posem una mica de mantega, les ametlles torrades i la nata líquida, i anem remenant amb el batedor de varetes a foc moderat.
Seguidament, corregim de sal i nou moscada, i l'espessim al nostre gust.
Si queda massa líquida sempre hi podem afegir una mica de farina de blat de moro desfeta amb una mica d'aigua freda.
1h
Notes
Aquesta salsa els cuiners l'anomenem "bella molinera", però en realitat no és res més que una salsa d'ametlles que la podem fer servir per a: plats de pasta, verdures, plats d'aviram, plats de peix, i en plats de segons quines carns.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2480 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.