Medallons de mussola a la bella molinera, amb patates duquesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Salsa bella molinera,( la podeu trobar a les meves receptes )
- Dotze patates duquesa,( les podeu veure a les meves receptes )
- Sal
- Farina
- Dos ous batuts
- Dotze medallons de mussola, ( pot ser congelada )
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Primerament, fem la salsa bella molinera i la reservem. Tot seguit, fem dotze patates duquesa i les reservem.
A part, salem els medallons de mussola, els passem per farina, ou batut, els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els reservem.
En el moment de muntar el plat, posem tres medallons en el plat, seguidament els cobrim amb la salsa bella molinera, i com a guarnició, en un extrem del plat, posem tres patates duquesa, i ja ho podrem treure a taula.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta, la fem amb mussola perquè és més econòmica, ja que també la podem fer amb rap, peró en segons quines èpoques de l'any el rap puja pels nùvols, i amb mussola la pot fer gairebé tot-hom.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1168 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.