Llom de porc a la bella molinera amb boletes de patata
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze talls de llom
- Salsa bella molinera,( la podeu veure a les meves receptes)
- Quatre patates grosses, pelades
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Dos ous batuts
4 racions
Utensilis
Un buidador de fruites, per fer boles.
Una paella gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa a la bella molinera, i la reservem calenta damunt la planxa. Seguidament, agafem les patates, i amb l'estri de fer boles les anem buidant i les anem posant a la paella amb oli d'oliva i un polsim de sal a foc mitjà, fins que són cuites.
A continuació, salem els talls de llom, els passem per farina , l'ou batut i els fregim amb oli d'oliva fins que són cuits.
Tot seguit, posem en un plat tres talls de llom,el cobrim amb la salsa bella molinera, posant-hi al costat dotze boletes de patates dauradetes.
Un cop servits els quatre plats, ja els podrem treure taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
910 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.