Rodelles de ceba amb " persillé "
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Milanesa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres cebes mitjanes
- Persillé,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
10 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn.
Paper sulfuritzat,( paper pel forn)
Una paella gran
Una espàtula metàlica fina
Elaboració
Primerament, pelem les cebes, les tallem a rodelles no massa gruixudes i les posem a la paella amb un rajolí d'oli i un polsim de sal, a foc mitjà. Quan són mig cuites les girem amb molta cura amb l'ajud de l'espàtula. les espolsem amb una mica de persillé, i les enfornem a 180º, fins que són cuites. En el moment de treureles del forn hem d'anar amb molt de compte no s'ens trenquin, per aixó posem el paper sulfuritzat a la safata del forn.
40min
Notes
Aquesta recepta, més que un plat és una guarnició tant per plats de carn, com de peixos sobretot fets al forn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1034 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.