Arros amb bitxo
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 taçes de cafe d'arros llarg
- 350 grms. de cues de gamba congelades ( de les grans)
- 150 grms. de beicon
- 2 dents d'all
- 1 bitxo
- 100 ml. d'oli d' oliva
- Sal
- 1 fulla de llorer
4 racions
Elaboració
Posem a bullir abundant aigua amb sal i la fulla de llorer, quant arrenqui el bull i posem l'arros deixem coure, refresquem sota el raig d'aigua freda i reservem.
Tallem el beicon a tiretes.En una paella amb oli fregim les tires de beicon els alls filetejats, el bitxo tallat a rodanxetes, quant tot aixo esta daurat i posem les gambes descongelades, saltejem fins que les gambes cambien de color i afegim l'arros donem un parell de voltes, rectifiquem de sal i servim calent.
25min
Notes
Es un plat que tant pot ser un primer com pot servir d'acompanyament a un peix etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1262 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.