Boletes de pera i poma saltades amb mantega
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis peres tipus " blanquilla"
- Sis pomes tipus " golden"
- Mantega
- Sucre
10 racions
Utensilis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un estri per fer boletes de fruites
Una puntilla per pelar les fruites
Un atuell de plàstic que pugui tancar hemètic
Elaboració
Primerament, pelem les peres i les pomes, anem fent boletes i les posem en una paella amb mantega i un polsim de sucre. Amb el foc més aviat baix, anem remenant les boletes amb l'espàtula de fusta, fins que siguin cuites i rossetes.
Tot seguit, les guardem en el atuell hermètic, fins el moment de fer-les servir.
1h
Notes
Aquesta recepta, mé que un plat és una guarnició que tant pot anar bé per plats de carn com plats de peix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.