Boletes de pera i poma saltades amb mantega

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis peres tipus " blanquilla"
  • Sis pomes tipus " golden"
  • Mantega
  • Sucre

10 racions

Utensilis

Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un estri per fer boletes de fruites
Una puntilla per pelar les fruites
Un atuell de plàstic que pugui tancar hemètic

Elaboració

Primerament, pelem les peres i les pomes, anem fent boletes i les posem en una paella amb mantega i un polsim de sucre. Amb el foc més aviat baix, anem remenant les boletes amb l'espàtula de fusta, fins que siguin cuites i rossetes.
Tot seguit, les guardem en el atuell hermètic, fins el moment de fer-les servir.

1h

Notes

Aquesta recepta, mé que un plat és una guarnició que tant pot anar bé per plats de carn com plats de peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: