Pollastre de pages

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre
  • Oli d'oliva
  • Llar de porc
  • 12 cebes petites (a poder ser del mateix tamany)
  • 2 pastanagues a rodanxes
  • 1 grapat de pinyons
  • 16 prunes
  • 1 branca de canyella
  • 1 got de vi blanc
  • 1/4 de got de vi ranci
  • 1/4 de got de conyac
  • Picada
  • 2 galetes maria
  • 2 grans d'all
  • 12 ametlles torrades

4 racions

Elaboració

Rostir el pollastre amb l'oli el llar,i la canyella.
Quant estigui mig daurat i posem les cebes i la pastanagua, deixem acabar de daurar.
Treiem la meitad d'oli (el reservem per fer fideus a la cassola etc.) posem els pinyons, donem unes voltes, afegim el conyac, el vi ranci i vi blanc
Deixem reduir tot el liquid, llavors i tirem la picada deixatada amb una mica d'aigua o brou.
Per ultim les prunes i deixem 10 minuts fen xup-xup

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: