Pollastre de pages
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre
- Oli d'oliva
- Llar de porc
- 12 cebes petites (a poder ser del mateix tamany)
- 2 pastanagues a rodanxes
- 1 grapat de pinyons
- 16 prunes
- 1 branca de canyella
- 1 got de vi blanc
- 1/4 de got de vi ranci
- 1/4 de got de conyac
- Picada
- 2 galetes maria
- 2 grans d'all
- 12 ametlles torrades
4 racions
Elaboració
Rostir el pollastre amb l'oli el llar,i la canyella.
Quant estigui mig daurat i posem les cebes i la pastanagua, deixem acabar de daurar.
Treiem la meitad d'oli (el reservem per fer fideus a la cassola etc.) posem els pinyons, donem unes voltes, afegim el conyac, el vi ranci i vi blanc
Deixem reduir tot el liquid, llavors i tirem la picada deixatada amb una mica d'aigua o brou.
Per ultim les prunes i deixem 10 minuts fen xup-xup
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
822 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.