Filets de roger ( molls o salmonetes), a la graella amb cruixent de ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues cebes mitjanes
- Dotze rogers o molls, de mida mitjana, filetejats ( sis filets per persona)
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Paper de cuina
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una aranya de filferro
Una paella gran
Una graella,( pot ser elèctrica), o una planxa
Un colador fí, de mida mitjana
Elaboració
Primerament, tallem les cebes en brunoise de trossos regulars, els passem ben passats per farina, els posem en el colador fí, i els espolsem ben espolsats. Tot seguit, ho fregim amb oli d'oliva ben calent tenint cura que no es cremi la ceba. Quan és ben rosa, amb l'ajud de l'aranya de filferro la traiem de la paella, i la posem damunt de paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i la reservem.
A continuació, Agafem els filets, els salpebrem i els posem a coure a la planxa o la graella en principi amb la pell a sota. Quan ja són una mica cuits, els hi donem la volta i deixem que s'acabin de coure uns cinc minuts més, i ja els podrem emplatar.
Tot seguit, agafem sis filets de roger amb la pell a sota, els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, pel damunt els cobrim amb el cruixent de ceba, i ja els podrem treure a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1493 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.