Amanida estiuenca d'alvocat, xerris i gambetes amb vinagreta d'alvocat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta d'alvocat,( la trobareu a les meves receptes)
- Dos alvocats mitjans
- Una safata de tomàquets xerris
- 300 grams de gambetes pelades,( poden ser congelades)
- Sal
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un atuell gran
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, preparem la vinagreta d'alvocat com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, netegem els alvocats, els pelem, els tallem a quadrets mitjans i els posem en l'atuell. Seguidament, tallem els tomàquets xerris per la meitat i els posem juntament amb els alvocats. A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim les gambetes durant tres minuts, les refredem amb aigua freda, i les posem juntament, amb els alvocats i els xerris.
A continuació, afegim la vinagreta d'alvocat, ho remenem tot plegat, i ja podem muntar el plat i treure a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
983 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.