Pollastre mariner

Ingredients

  • 1 pollastre tallat en 8 trossos
  • 500 g de musclos
  • 300 g de cloïsses
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 100 ml de vi blanc sec
  • Oli, sal i pebre

6 racions

Elaboració

Netegeu el pollastre, poseu-li sal i pebre i daureu-lo en una cassola amb oli. Reservau-lo.
A la mateixa cassola i amb el mateix oli, fregiu-hi la ceba tallada a làmines i quan comenci a agafar color, poseu-hi l'all picar i el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure a foc suau uns 15 minuts.
Netegeu els musclos i les cloïsses, obriu-les al vapor amb una pica d'aigua. Reserveu-ho i coleu el caldo.
Poseu el pollastre a la cassola amb el vi i el caldo just que ho cobreixi i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Uns minuts abans d'acabar la cocció, poseu-hi els musclos i les cloïsses.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: