Boletes de patata a la papillot
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 boletes de patata, o 24 patates petites
- Sal
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell
- 24 trossos de paper d'alumini
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Un estri per fer boles de patata
Una safata pel forn
Unes tisores
Escuradents
Elaboració
Primerament, damunt un tròs de paper d'alumini posem una patata o una bola, espolsem amb sal i pebre negre, afegim un rajolí d'oli i fem com una pilota. Tot seguit un cop embolicades totes les patates, les enfornem a 180º, fins que clavem un escuradents i veiem que són cuites.
En el moment de posar-les en el plat, amb l'ajud d'unes tisores fem una finestra, espolsem una mica de pebre vermell, afegim un rajolí d'oli, i ja les podrem posar en el plat amb el mateix paper d'alumini.
40min
Notes
Aquesta recepta, és més aviat una guarnició ( normalment es posen sis patates per plat).
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.