Moniatos fregits a quadradets amb picada d'all i julivert
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis moniatos grossos
- Sal
- Oli d'oliva
- Picada d'all, oli i julivert ( feta amb batedora elèctrica )
6 racions
Utensilis
Una paella gran
Paper de cuina
Una aranya de filferro
Un ganivet gran que talli
Batedora elèctrica
Una safata plana, amb paper de cuina
Elaboració
Primerament pelem els moniatos, i amb l'ajud d'un ganivet que talli, els anem fent en quadradets més aviat regulars.
Tot seguit, en una paella amb oli d'oliva, els fregim a foc més aviat moderat fins que siguin cuits i dauradets. En aquest punt, traiem l'oli de fregir, hi afegim tres cullerades de picada, donem unes voltes amb l'aranya mateix, i ja les podrem posar en una safata amb paper de cuina, fins que les vulguem fer servir.
40min
Notes
Aquesta guarnició, pot molt bé substituir a les patates fregides fetes a quadradets.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1904 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.