Llenguado amb salsa de pinya
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un llenguado de ració ( uns 300 grams aproximadament )
- Salsa de pinya ( la trobareu a les meves receptes )
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Dues rodelles de pinya en almivar
- Sucre
1 racions
Utensilis
Un bufador o pala de cremar
Un plat blanc de porcellana
Una safata plana per forn
Elaboració
Primerament, netegem el llenguado, traiem tant la pell de sobre, com la de sota, el salem i el posem a la safata per anar al forn. Tot seguit el reguem amb una mica d'oli d'oliva i un rajolí de ví blanc, i el posem en el forn a 180º, fins que és cuit.
A part, fem la salsa de pinya com explico a la meva recepta, i la mantenim calenta damunt de la planxa. Quan el llenguado ja és cuit, el posem en el centre del plat, el cobrim amb una mica de salsa de pinya. En el moment de servir-lo, agafem dues rodelles de pinya en almivar tallades per la meitat, les espolsem amb sucre, les flamegem amb l'ajud del bufador, les posem a la part de sota del llenguado fent una filera escalopada, i ja podrem servir-ho a taula.
1h
Notes
No cal dir què, farem tants llenguados com comensals siguem a taula.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1773 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.