Tripa i cap-i-pota de vedella amb samfaina i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de tripa de vedella cuita
- 600 grams de cap-i-pota de vedella cuita
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
- Samfaina ( la podeu trobar a les meves receptes com " la meva samfaina ")
- Ví negre
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, preparem la samfaina, tal com explico a la meva recepta, i un cop mig cuita, afegim tant la tripa com la cap-i-pota salades, tallades a quadradets regulars, tot deixant que es cogui tot el conjunt a foc mitjà, fins que tant la tripa com la cap-i-pota, estiguin toves i gelatinoses. A continuació, afegim les mongetes del ganxet, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1187 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.