Tomàquets al forn farcits amb remenat d'ous amb tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit tomàquets vermells mitjans
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Porradell
  • Tomàquet fregit de pot
  • Vuit ous batuts

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una espàtula de fusta
Quatre cocottes de porcellana blanca
Una safata plana per anar al forn
Una mànega pastissera amb un broc gran rissat
Un estri per buidar fruites

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim el tomàquet fregit de pot amb un polsim de sal. Quan el tomàquet és mig cuit, afegim els ous batuts amb una mica de sal. Amb l'ajud l'espàtula de fusta, ho remenem fins que esta mig cuallat, i ho reservem.
A part, tallem la part de dalt dels tomàquets i amb l'estri de buidar, traiem tota la polpa del tomàquet. Seguidament, els posem plans en la safata, i els enfornem a 180º, fins que estan tant sols una mica cuits. Tot seguit, amb l'ajud de la mànega els omplim amb la farsa del remenat d'ous amb tomàquet. Un cop plens, els posem de dos en dos en una cocotte, els espolsem amb una mica de poradell ben picolat pel damunt, i ja els podrem treure a taula en la mateixa cocotte.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2133 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: