Tomàquets al forn farcits amb remenat d'ous amb tomàquet
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit tomàquets vermells mitjans
- Sal
- Oli d'oliva
- Porradell
- Tomàquet fregit de pot
- Vuit ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Quatre cocottes de porcellana blanca
Una safata plana per anar al forn
Una mànega pastissera amb un broc gran rissat
Un estri per buidar fruites
Elaboració
Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim el tomàquet fregit de pot amb un polsim de sal. Quan el tomàquet és mig cuit, afegim els ous batuts amb una mica de sal. Amb l'ajud l'espàtula de fusta, ho remenem fins que esta mig cuallat, i ho reservem.
A part, tallem la part de dalt dels tomàquets i amb l'estri de buidar, traiem tota la polpa del tomàquet. Seguidament, els posem plans en la safata, i els enfornem a 180º, fins que estan tant sols una mica cuits. Tot seguit, amb l'ajud de la mànega els omplim amb la farsa del remenat d'ous amb tomàquet. Un cop plens, els posem de dos en dos en una cocotte, els espolsem amb una mica de poradell ben picolat pel damunt, i ja els podrem treure a taula en la mateixa cocotte.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2038 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.