Rogers o molls ( salmonetes ) en papillot, amb verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Quatre rogers de mida mitjana
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Ví blanc
- Dos porros ( la part blanca )
- Dues pastanagues pelades
- Dos trossos d'api ( la part blanca )
- Un albergínia mitjana
- Un carbassó mitjà
4 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Un estri escatador
Unes tisores
Una paella gran
Quatre full de paper d'alumini
Un ganivet filetejador
Elaboració
Primerament, agafem totes les verdures i les tallem en tires de uns deu centimetres de llargada, i les fregim a la paella amb un raig d'oli, salpebrades.
Quan les verdures són cuites al " dente ", les reservem.
A part, agafem els rogers, els netegem i amb l'ajud del estri escatador traiem totes les escates. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, els filetegem i els reservem.
Seguidament, en cada full de paper d'alumini, posem dos filets de roger amb la pell cap a sota, els salpebrem, els ruixem amb una mica de ví blanc i una mica d'oli, i els hi posem al damunt una mica de les verdures saltajades. A continuació, amb el paper d'alumini fem com unes bosses, les tanquem hemèticament, i les posem a la safata per anar al forn i les enfornem a 180º, fins que veiem que les bosses s'han inflat, cosa que voldrà dir que els rogers ja són cuits.
Tot seguit, retirem les bosses, i amb l'ajud d'unes tisores, fem com una finestreta deixant al descobert els rogers, i així mateix ho posem en el plat, i ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1692 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.