Tallarines al ajillo con gambas

Categoria:
Típica de: Espanya → aragon
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500,gr,de tallarines,100,gr de gamba pelada
  • 4/dientes de ajo,aceite de oliva laurel y sal

4 racions

Utensilis

olla y sarten y escurridor

Elaboració

Cocemos los tallarines en abumdante agua
cuando el agua enpieza a hervir añadimos
un chorro de aceite un poco de sal y laurel
y añadimos los tallarines dejamos cocer 15,mts
sacamos escurrimos y los pasamos por agua fria.
En una sarten,al fuego ponemos chorrito de aceite
de oliva ponmos los ajos laminados cuado quieran
empezar a ponerse dorados,añadimos las gambas
y sateamos 3/mts,y acontinuación añadimos los
tallarines damos unas bueltas y listos para la mesa

25min

Notes

decorar al gusto


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: