Conill amb romesco i mongetes de Santa Pau
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un conill i mig, tallat a trossos regulars
- Sis cullerots de romesco ( el podeu trobar a les meves receptes, com a: el meu romesco)
- Brou de carn o verdures
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Un brot de farigola
- Un brot de romaní
- Dues fulles de llorer
- Sis alls sense pelar
- Un got de ví
- Un got de conyac
- 400 grams de mongetes de Santa Pau cuites
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Una cassola de terrissa gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa mitjana, amb un raig d'oli d'oliva, fregim els talls de conill salpebrats. Quan són mig fregits, afegim : el llorer, el romaní, la farigola, els alls sense pelar i deixem que cogui tot plegat, durant uns quinze minuts.
Tot seguit, afegim un got de ví blanc, ho deixem coure uns cinc minuts més, i ho reservem.
A part, en una cassola de terrissa gran, posem a escalfar un got de conyac, i tot seguit ho encenem. Quan ja s'apagat, afegim els sis cullerots de romesco, el brou, i ho ramenem amb l'ajud del batedor de varetes.
Quan ja arrenca el bull, afegim els talls de conill sense rès més, posem el foc a nivell baix, i deixem que vagi coent-se lentament.
Quant el conill ja és gairebé cuit, afegim les mongetes, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja podrem servir a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1150 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.