Bacallà esqueixat amb samfaina
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una escorredora gran
Una cassola fonda amb aigua freda
Elaboració
Primerament, preparem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop cuita la reservem damunt la planxa calenta.
Al dia anterior a fer la recepta, posem el bacallà en remull amb aigua freda, al menys tota la nit. Un cop a punt de sal, l'escorrem i l'eixuguem amb l'ajud d'un drap.
Seguidament, el posem dintre l'escorredora ben cobert amb farina, i tot seguit amb l'ajud de la mateixa escorredora, l'espolsem.
A continuació, un cop ben espolsat, el fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent.
Un cop mig fregit, el posem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i tot seguit el posem a la cassola juntament amb la samfaina.
Tot seguit, hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, ho deixem acabar de coure uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta, és molt adient per fer un bon esmorzar de forquilla, acompanyat d'un bon pa de pagès i un porronet de ví blanc ben fresquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2261 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.