Conill arrebossat amb persillé i patates palla
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig, tallat a trossos menuts
- Persillé ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Farina
- Quatre ous batuts
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Patates per fer patates palla per quatre persones
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans de porcellana blanca
Una safata plana, amb paper de cuina
Una paella gran
Un bol de vidre mitjà
Una maça de fusta
Elaboració
Primerament, fem les patates palla, les fregim i un cop fregides, fem un niu en cada un dels plats, i ho reservem.
Seguidament, agafem els trossos de conil, els aixafem una mica amb l'ajud de la maça, els salpebrem, els passem per farina, ou batut, i la persillé.
Seguidament, els fregim amb oli d'oliva, i un cop fregits, els posem damunt la safata amb un paper de cuina. Tot seguit, els anem posant en els plats individuals amb les patates palla, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2941 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.