Empedrat de favetes babi amb bacallà i anxoves, amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de favetes babi, congelades
  • 400 grams de bacallà esqueixat, dessalat
  • Quatre anxoves de l'escala amb sal
  • Vinagreta de verduretes ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Aigu
  • Sal
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, el llorer i un polsim de sal, posem a coure les favetes.
Quan són cuites al "dente", les escorrem i les posem en el bol de vidre.
Un cop ben dessalat el bacallà, el reservem.
A part, una cop dessalades les anxoves, les netegem i les fem en filets.
Afegim a les favetes del bol, una bona quantitat de vinagreta de verduretes, i ho remenem tot ben remenat. Seguidament, posem les favetes a la safata de porcellana, repartim el bacallà pel damunt, i tot seguit, posem els filets d'anxova en forma diagonal, damunt el bacallà.
Per acabar l'amanida, afegim un rajolí d'oli d'oliva pel damunt dels filets d'anxova, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2097 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: