Empedrat de favetes babi amb bacallà i anxoves, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de favetes babi, congelades
- 400 grams de bacallà esqueixat, dessalat
- Quatre anxoves de l'escala amb sal
- Vinagreta de verduretes ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Aigu
- Sal
- Dues fulles de llorer
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, el llorer i un polsim de sal, posem a coure les favetes.
Quan són cuites al "dente", les escorrem i les posem en el bol de vidre.
Un cop ben dessalat el bacallà, el reservem.
A part, una cop dessalades les anxoves, les netegem i les fem en filets.
Afegim a les favetes del bol, una bona quantitat de vinagreta de verduretes, i ho remenem tot ben remenat. Seguidament, posem les favetes a la safata de porcellana, repartim el bacallà pel damunt, i tot seguit, posem els filets d'anxova en forma diagonal, damunt el bacallà.
Per acabar l'amanida, afegim un rajolí d'oli d'oliva pel damunt dels filets d'anxova, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2097 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.