Escamarlans i llagostins amb gavardina, i salsa rosa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis escamarlans de mida grossa
- Sis llagostins de mida gran
- Salsa rosa
- Oli d'oliva
- Farina
- Un rovell d'ou
- Sal
- Un raig de cervesa
1 racions
Utensilis
Un palt gran de presentació
Una safata plana amb un paper de cuina
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Una salsera
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, pelem tant els escamarlans com els llagostins, conservant la cua.
Els caps de els llagostins i els escamarlans, els guardem en el congelador amb una bossa de plàstic per quan tinguem de fer un fumet de peix.Tot seguit, fem la salsa rosa, com explico a la meva recepta.
En un bol de vidre, posem : farina, un polsim de sal, un rovell d'ou i un raig de cervesa.
Ho remenem tot ben remenat amb el batedor de varetes, i tot seguit passem tant els escamarlans com els llagostins per aquesta barreja, i els fregim en una paella amb oili ben calent.
Un cop fregits, els posem en una safata amb un paper de cuina per treure l'exccés d'oli.
En el moment de treure-ho a taula, posem la salsera en el centre, els escamarlans a la part de dalt del plat, i els llagostins a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants plats, com persones hi gagin a taula.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.