Rotllets de salmó fumat, farcits amb brandada de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- La meva brandada de bacallà ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Salmò fumat, filetejat ( suficient quantitat per fer setze rotllets )
- Oli d'oliva
- Porradell picolat molt petit
4 racions
Utensilis
Una safata de cartró amb blonda
Una mànega pastissera amb un broc mitjà
Un bol de vidre petit
Un pinzell
Elaboració
Primerament, farem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, agafem els talls de salmó fumat, els posem plans damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud de la mànega pastissera, els omplim amb la brandada com si fessim uns canelons, i els enrotllem.
Seguidament, els posem a la safata de cartró amb blonda, els pintem pel damunt amb oli d'oliva, i els espolsem amb una mica de porradell picolat. Penseu que hem de fer uns setze rotllets (quatre per persona ).
Tot seguit, ja els podrem treure a taula amb la safata.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3217 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.