Amanida Delícia (Sopar Lleuger)
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Enciam, escarola o el que vulguis.
- Mig cogombre.
- Tres o quatre nous.
- Un grapat de panses sense llavors.
- Formatge fresc tipo burgos a daus.
- Oli d'oliva, vinagre de mòdena, mel i sal.
1 racions
Elaboració
Renta i talla l'enciam.
Posa-la en un plat i afegeix la resta d'ingredients.
Fes una vinagreta amb dues cullerades soperes d'oli, una de vinagre, una de las de cafè amb llet de mel i una mica de sal.
També o pots fer amb oli i una mica de vinagre del que vulguis amb molt poca sal.
Remena i barreja amb l'amanida.
Queda hiper bo.
15min
Notes
Si no vols sopar gaire amb aquest plat quedaràs be.
Desprès un parell de talls de pinya, per exemple.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.