Calamarsets estofats amb favetes, porros i romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de favetes tipus babi, congelades
- Quatre porros
- 500 grams de calamarsets
- Oli d'oliva
- Sal
- Romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Un got de conyac
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, netegem els calamarsets, i els saltegem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva.
Quan són mig cuits, els retirem del foc i els reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un rajolí d'oli, fregim els porros picolats, amb un polsim de sal. Quan els porros són gairebé transparents, afegim un got de conyac i l'encenem.
Tot seguit, posem quatre cullerots de romesco, i fumet de peix.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i quan arrenca el bull, afegim les favetes salpebrades.
Quan les favetes ja són cuites, afegim els calamarsets, hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt, uns dotze minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1602 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.