Farcellets de col farcits de marisc, amb salsa rosa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit fulles de col sense el tronxo
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- 300 grams de gambetes congelades, pelades
- 200 grams de vianda de musclos congelades
- Vuit varetes de cranc
- Un toc de nata líquida
- Farina
- Tres ous batuts
- Salsa rosa
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una paella mitjana
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Un safata plana, de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, farem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservarem a la nevera. Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli, fregim la ceba picolada i un cop ja és transparent, afegim : les gambes, els musclos i les varetes de cranc picolades.
Quan tot el conjunt és cuit, amb l'ajud d'un ganivet, ho picolem tot ben picolat. Ho tornem a posar a la paella, corregim de sal i hi afegim un toc de nata líquida.
A continuació, estenem les fulles de col en el marbre, i les omplim amb la farça de marisc.
Seguidament, emboliquem les fulles de col tot fent uns farcellets, els passem per farina, ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que són una mica rossets, i ja els podem posar en la safata de porcellana d'una manera abellidora.
En el moment de treure-ho a taula, cobrim els farellets amb una mica de salsa rosa, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1848 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.