Saltat de calamars amb romesco i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de calamars petits
- Romesco
- Fumet de peix
- Oli d'oliva
- Un got de conyac
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Julivert picat
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un batedor de varetes
Un cullerot
Elaboració
Primerament, netegem els calamars, els saltem amb una mica d'oli d'oliva i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa escalfem un got de conyac i el flamegem. Tot seguit, afegim sis cullerots de romesco i una mica de fumet de peix, i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, afegim els calamars i les mongetes del ganxet cuites, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més. Tot seguit, ho espolsem amb julivert pel damunt, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.