Nius de patates a lo pobre amb samfaina i botifarra culana negra
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Samfaina ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Patates a lo pobre ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Quatre rodelles de botifarra culana negra, d'un dit de gruix
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Un motlle rodó d'acer inoxidable de 10 centimetres de diametre
Una ma de morter
Una espàtula plana metàl·lica
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, preparem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
En el moment de muntar el niu, posem patates a lo pobre fins a la meitat del motlle, apretant amb l'ajud d'una ma de morter ( posada al revés).
Seguidament afegim la samfaina, fins a dalt del motlle, amb l'ajud de la ma de morter. I ja per acabar el plat, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, marquem les rodelles de botifarra per banda i banda, i tot seguit les fiquem al damunt de les patates, i ja tindrem acabat el niu.
Ho desmotllem, ho fiquem en el centre d'un plat de porcellana blanc, i ja ho tenim llest per servir a taula.
1h 30min
Notes
Farem tants nius, com persones hi hagin a taula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1642 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.