Patates farcides amb brandada de bacallà, gratinades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit patates mitjanes, tipus Mona Lisa
  • Brandada de bacallà, per omplir vuit patates ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Formatge ratllat
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Un estri per fer boletes de fruites
Un cassó gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, sal, el llorer, l'api i la ceba, posem a coure les patates amb pell. Quan són cuites, les deixem que refredin.
A continuació, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, agafem les patates ja fredes, els hi tallem les dues puntes i amb l'ajud del estri per buidar fruites, les buidem fins a tres quartes parts.( Sense treure la pell ).
Tot seguit, amb l'ajud de la mànega pastissera, les anem omplint amb la brandada de bacallà.
Tot seguit, les espolsem amb formatge ratllat, les posem en una safata plana, i les posem a gratinar en el forn a 180º, fins que el formatge és una mica rosset.
A continuació, les posem en la safata de porcellana blanca, i ja les podrem treure a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: