Patates farcides amb brandada de bacallà, gratinades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crestes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit patates mitjanes, tipus Mona Lisa
- Brandada de bacallà, per omplir vuit patates ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Formatge ratllat
- Una branca d'api
- Mitja ceba
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Aigua
4 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Un estri per fer boletes de fruites
Un cassó gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, sal, el llorer, l'api i la ceba, posem a coure les patates amb pell. Quan són cuites, les deixem que refredin.
A continuació, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, agafem les patates ja fredes, els hi tallem les dues puntes i amb l'ajud del estri per buidar fruites, les buidem fins a tres quartes parts.( Sense treure la pell ).
Tot seguit, amb l'ajud de la mànega pastissera, les anem omplint amb la brandada de bacallà.
Tot seguit, les espolsem amb formatge ratllat, les posem en una safata plana, i les posem a gratinar en el forn a 180º, fins que el formatge és una mica rosset.
A continuació, les posem en la safata de porcellana blanca, i ja les podrem treure a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3150 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.