Popets estofats amb romesco i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de popets congelats 40/60 ( 40/60 unitats )
- Romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Sal
- Un got de conyac
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un colador fí
Elaboració
Primerament, en un cassó amb una mica d'aigua, courem els popets descongelats fins que siguin gairebé cuits, Tot seguit, escorrerem el brou i el reservarem.
A continuació a la cassola marinera, posarem un got de conyac i un cop calent l'encendrem.
Seguidament, afegirem sis cullerots de romesco, el brou dels popets i una mica de fumet de peix.
Anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i tot seguit afegim els popets i les mongetes del ganxet. Donem unes sacsejades en cercle a la cassola, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho tindrem a punt per treure-ho a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels popets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2506 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.