Bacallà al forn amb patates a lo pobre i pebrots del piquillo
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos lloms de bacallà dessalat, de 250 grams cadascun
- Oli d'oliva
- Farina
- Patates a lo pobre
- Salsa de pebrots de llauna
- Quatre pebrots vermells de llauna
- Dues anxoves salades
2 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Dos plats plans, de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre, com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, enfarinem i fregim els talls de bacallà per les dues cares, i un cop fregits, els reservem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A part, fem la salsa de pebrots del piquillo, i la reservem damunt la planxa, calenta.
Tot seguit, dessalem les anxoves, les netegem i els hi traiem les espines.
En el moment de muntar el plat, fem un llit de patates a lo pobre, i seguidament posem el llom de bacallà damunt, amb dos pebrots del piquillo.
A continuació, cobrim el bacallà amb salsa de piquillos i per acabar el plat, posem damunt la salsa, dos filets d'anxova, i ja ho podrem servir a taula en plats individuals.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1100 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.