Vol-au-vents de brandada de bacallà, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit vol-au-vents de mida mitjana
  • Brandada de bacallà [Veure recepta]
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata per anar al forn
Una safata de cartró amb blonda
Una mànega patissera amb un broc rissat gran
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera plena amb la brandada, omplim els vol-au-vents i els posem a la safata del forn amb el paper sulfuritzat.
Tot seguit, els espolsem amb una mica de formatge ratllat pel damunt, i els gratinem a 180º, fins que veiem que el formatge és rosset. Seguidament, els posem a la safata de cartró, i ja els podem treure a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3780 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: