Vol-au-vents de brandada de bacallà, gratinats
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Crestes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata per anar al forn
Una safata de cartró amb blonda
Una mànega patissera amb un broc rissat gran
Paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera plena amb la brandada, omplim els vol-au-vents i els posem a la safata del forn amb el paper sulfuritzat.
Tot seguit, els espolsem amb una mica de formatge ratllat pel damunt, i els gratinem a 180º, fins que veiem que el formatge és rosset. Seguidament, els posem a la safata de cartró, i ja els podem treure a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3611 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.