Gírgoles arrebossades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de gírgoles naturals
- Sal
- Oli de girasol
- Farina
- Quatre ous batuts
- Pa ratllat
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una paella gram
Una aranya de filferro
Una safata amb paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una safata plana, metal·lica
Elaboració
Primerament, netegem les gírgoles, els hi traiem el pedunqle, i les tallem en tires de 2 centimetres d'ample. Tot seguit, les saltegem en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, només una mica, i les retirem.
Quan són fredes, les agafem amb molta cura una per una, les passem per ou batut i pa ratllat, i les fregim en una paella amb oli de girasol, fins que veiem que són una mica rossetes.
Seguidament, les anem posant en una safata amb paper de cuina per treure l'excés doli, i tot seguit, ja les podrem posar en la safata de porcellana, on les servirem.
1h
Notes
Aquesta recepta, és un bon aperitiu per acompanyar un bon vermut de Reus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2278 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.