Suquet mariner de sardines
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 sardines de mida mitjana
- Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Vi blanc
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet( el podeu trobar a les meves receptes )
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sis alls aixafats
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera gran
Elaboració
Primerament, netegem les sardines per dintre, els hi traiem el cap, les desescatem i les reservem. Tot seguit, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls aixafats. Quan són rossos, afegim el sofregit de tomàquet, un raig de vi blanc, i un grapat de julivert picolat. Seguidament, afegim les sardines salpebrades i una mica de fumet de peix que cobreixi les sardines.
Seguidament, posem el foc viu durant dotze minuts, i ja tindrem el suquet de sardines a punt per degustar.
Tot seguit, ja el podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2282 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.