Pa de pessic borratxo amb crema cremada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un pa de pessic de Vic ( el podeu trobar a les receptes d'en Joan R Carbonell )
- Crema pastissera ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Un got de rom
- Aigua
- 200 grams de sucre
- Sucre
4 racions
Utensilis
Una mànega pastissera amb un broc llís
Un bufador o pala de cremar
Una safata de cartró rodona, amb blonda
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una safata fonda
Elaboració
Primerament, farem el pa de pessic com explica en Joan R Carbonell a la seua recepta i un cop fet el deixem refredar.
A part, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en un cassó amb aigua, posem el sucre i un got de rom, i deixem que cogui a foc baix fins a tenir un almivar. Tot seguit, tallem el pa de pessic en quadradets de 5x5 centimetres, i els anem sucant en una safata fonda, on haurem abocat l'almivar de rom.
Un cop emborratxats, els fiquem a la safata de cartró amb blonda, i amb l'ajut de la mànega pastissera omplim tota la part de dalt, amb crema pastissera.
Seguidament, espolsem amb sucre, ho cremem amb l'ajut del bufador o la pala de cremar, i ja ho podrem treure a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2585 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.