Fesolets saltats amb cansalada i llardons
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de fesolets en crú
- 300 grams de llardons
- Vuit tires de cansalada de panxeta, de mig dit de gruix
- Llard
- Sal
- Julivert picolat
- Mitja ceba pelada
- Una branca d'àpi
- Una fulla de llorer
- Una cabessa d'alls, tallada en dues meitats
- Aigua mineral ( dos litres )
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, posem els fesolets amb aigua que els cobreixin, el dia abans de coure'ls.
En el moment que els anem a coure, els posem a la cassola amb: aigua, sal, el llorer, l'àpi, la ceba i els alls.
Tapem la cassola, i passats uns vint minuts anem vigilant que no s'ens desfacin.
Un cop cuits, els escorrem i els reservem.
A part, tallem la cansalada en quadradets regulars, i els fregim a la paella amb una mica de llard.
Quant són una mica rostillons, afegim els llardons i els fesolets ben escorreguts.
Ho saltem tot plegat uns vint minuts, i ja els podrem posar a la safata de porcellana, on els servirem.
Un cop els fesolets estan ben posats a la safata, els espolsem amb julivert picolat, i ja els podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1034 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.