Picantons estofats, amb pebrots, boletes de patates i olives trencades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos picantons tallats a quarts
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Sis alls pelats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un pot gran de pebrots en tires
- Tres patates mitjanes
- Un got de vi ranci
- Brou de pollastre de pot
- Llard
- 300 grams d'olives trencades ( sense all )
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un estri per fer les boles de patata
Elaboració
Primerament, salpebrem els picantons, i els sofregim a la cassola de terrissa, amb una mica de llard. Quan són una mica rossos, afegim: el llorer, els alls, la ceba picolada i les tires de pebrot. Un cop ha fregit tot plegat uns deu minuts, afegim el vi ranci, i quan ha reduït ho cobrim amb el brou de pollastre.
Mentre es couen els picantons, amb l'estri per fer boletes, anem buidant les patates, i un cop fetes les boletes, les fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan ja són rossetes, les reservem. Quan els picantons són gairebé cuits, corregim de sal i tot seguit afegim les boletes de patata, les olives, deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1107 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.