Patates a la papillot gratinades amb mostassa a l'antiga
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre patates de mida mitjana
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Un pot de mostassa a l'antiga
4 racions
Utensilis
Una safata plana, per anar al forn
Una safata de porcellana plana, blanca
Quatre trossos de paper d'alumini
Elaboració
Primerament, rentem les patates i les sequem. Tot seguit, les posem de una en una damunt un paper d'alumini, les salpebrem, els afegim un rajolí d'oli, i emboliquem el paper tot fent una pilota. Tot seguit, les posem en una safata en el forn a 180º, fins que clavem un escuradents, i ja són toves. Seguidament, deixem que refredin, les desemboliquem i les tallem en dues meitats. A continuació, les untem amb la mostassa com si fós mantega, les posem en un safata metal·lica en el forn a 180º, i les gratinem uns vuit minuts.
Tot seguit, les posem en una safata de porcelana blanca, i ja les podrem treure a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta, més que un plat, és una guarnició molt adient per acompanyar tant plats de peixos com plats de carns, aviram i porc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1417 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.