Espaguetis amb cansalada viada i ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g d’espaguetis
- 60 g de cansalada viada
- 20 g de ceps secs i deshidratats
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Utensilis
Escorredor.
Elaboració
Dels espaguetis:
Posem en una olla, 1,5 litres d’aigua (es recomana 1 litre d’aigua per cada 100 g de pasta). No cal afegir-hi oli. Quan l’aigua comenci a bullir, hi afegim un grapadet de sal i ja podem tirar-hi , els 150 g d’espaguetis.
Remenem amb una cullera de fusta perquè la pasta no s’enganxi al fons de l’olla.
Continuem amb la cocció sense tapar l’olla.
El temps de cocció varia per marca i tipus de pasta. Millor tastar-la uns 2 minuts abans del temps indicat al paquet.
La pasta ha de quedar al dente. Escorrem la pasta tota a l’hora i no la passem per aigua freda.
Del condIment de cansalada viada i els ceps:
Mentre es couen els espaguetis:
1.Tallem la cansalada viada a talls petits, la posem en una paella (no cal posar-hi oli ni sal) i la deixem coure uns 2 minuts, donant-li voltes. La reservem amb el suc que ha deixat anar la cansalada.
2.Agafem els ceps secs deshidratats, els col.loquem dins un recipient i el submergim en aigua. Aproximadament un got d'aigua. El deixem rehidratar durant uns 20 minuts. Escorrem els ceps i els tallem a trossos més aviat petits. Agafem una paella, hi posem una mica d’oli i quan està calent, ja hi podem tirar els ceps amb una mica de sal. Els deixem coure uns 15 minuts (no ha de quedar líquit a la paella).
Per acabar el plat:
En un bol, hi posem els espaguetis i per sobre la cansalada viada amb el suc i els ceps.
Ho remenem tot molt bé, perquè la pasta quedi impregnada del gust de la cansalada i els ceps.
Ja ho podem emplatar i servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.